Fallulah – personlig for enhver pris

16Januar

Fallulah klappede, trampede og hvinede sig til tops for tre år siden. På sit andet album Escapism lader hun fortsat sig selv skinne igennem i hver strofe og i hvert beat, og denne gang har hendes uspolerede instinkter ført hende ad mere filmiske og drømmende stier. Hun selv ledt vejen som både sangskriver og producer, og resultatet er et album, som i lyd og lyrik er kompromisløst menneskeligt. Escapism udsendes den 4. feb.

Det har krævet måneder på sofaen med dumme serier og åndssvage YouTube-klip. Det har krævet dyb selvransagelse. Det har krævet tiden til at suge verden til sig på ny. Det har krævet modet til at styre alt selv.

Med sit andet album cementerer 27-årige Fallulah sig selv som en af de mest egenrådige og sanselige kunstnere i Danmark. Hun viste det allerede på det tøjlesløse debutalbum ’The Black Cat Neighbourhood’ fra 2010, hvor hun lod sine østeuropæiske rødder og forstadsdanske livserfaringer strømme ufiltreret. Albummet blev ensidigt hyldet af alle fra anmeldere henover pladekøbere til radiolyttere og sikrede hende hovedprisen ved P3 Guld i 2011. Nu forstærker alt omkring ’Escapism’ – fra processen til resultatet – billedet af en sangskriver, som stædigt søger den mest personlige tone.

Første single fra Escapism ‘Superfishiality’ udkom tilbage i oktober og strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige. Nu er Fallulah klar med single nummer to, ‘Dried-out Cities’ – Hør den her.

22.03 Store Vega, København

23.03 Posten, Odense

29.03 Skråen, Aalborg

30.03 Voxhall, Aarhus

Forsalg på billetlugen.dk

itunes

TDC PlayFlere Nyheder