Nyt fra Danmarks internationale club-konge, MORTEN BREUM

18Januar

Danmarks absolutte superstjerne-DJ, Morten Breum, markerer det nye år med udsendelsen af en længe ventet single og nu også video.

Morten Breum har brugt det meste af 2012 på at etablere sig på den amerikanske musikscene; en manøvre der er lykkedes over al forventning med optrædener fra San Diego til New York, fra Miami til Las Vegas.

Hjemlandet er dog ikke glemt, og Morten Breum er nu klar til at præsentere sit nyeste udspil for danskerne.

”Larva (Far Away)”, der udkom 7 januar, er et opløftende Bigroom housenummer med klart afsæt i de storladne melodiske produktioner, der har gjort skandinaviske DJ’s og producere berømte og populære over det meste af verden; krydret med en bastant rytme, der giver kunstigt åndedræt til ethvert dansegulv. Singlen blev præsenteret for publikum for første gang ved en releasefest i København i julen, og at dømme på publikums reaktioner er forårets clubhit en realitet.

For at understrege Morten Breums mere internationale indstilling til musikken, bakkes han denne gang vokalmæssigt op af de to svenske DJ’s, producere og sangerinder Rebecca & Fiona, der udover at have toppet hitlisterne i 2012 med deres single ”Bullets” også har optrådt på et af verdens største events for elektronisk musik, festivalen Tomorrowland. Singlen ”Larva (Far Away)” indeholder blandt andet remix fra de danske dubstep-konger Pegboard Nerds, samt et af Sveriges største navne indenfor elektronisk dansemusik, Nause.

En særlig ting ved singlen er den musikvideo, der er lavet til den. Videoen er instrueret af Morten Sabroe, og han formår i videoen at skabe et alternativt univers, der forener både festen, dødsriget og den virtuelle verden. Videoen har netop nu premiere på alle video kanaler på TV og Online.

Se videoen her: http://youtu.be/3yrQ34Btft4

Morten Breum valgte forrige år at flytte til Los Angeles, og med den amerikanske storby som base har han blandt andre delt scene og DJ-pult med superstjerner som Swedish House Mafia, David Guetta, DJ Tiesto og Avicii. Alle Djs, der lydmæssigt deler univers med Morten Breum, og den gensidige support mellem de store DJs har for alvor været med til at placere Morten Breum solidt i verdenseliten af producere på den elektroniske dansescene.

itunes

TDC PlayFlere Nyheder