Musikkens pionerer Depeche Mode udgiver længe ventet album d. 26 marts

25Januar

Depeche Modes udgiver video til første single ”Heaven” på VEVO fredag den 1. februar.

Depeche Mode har annonceret udgivelsen af deres trettende og længe ventet album, med titlen Delta Machine ,på verdensplan den 26. marts på Columbia Records.

Albummet, der er indspillet det forgangene år i Santa Barbara, Californien og New York, er produceret af Bent Hillier og mixet af Flood. Ud over annonceringen af nyt album, har Depeche Mode bekræftet at videoen til den første single ”Heaven” debuterer på VEVO fredag den 1. februar.

Sammen med standard CD formatet udgiver Depeche Mode også ”Delta Machine” i en eksklusiv Deluxe Edition med fire bonus tracks og en 28 sider hardcover bog inklusiv fotos taget af deres artistiske samarbejdspartner gennem længere tid Anton Cobijn.

Martin Gore har udtalt, ” At skrive dette album var utroligt skræmmende, da jeg ønskede, at lyden på dette album skulle være meget moderne. Folk skal få det godt af at lytte til albummet, få en form for ro. Det har bare noget magisk over sig.”

Dave Gahan tilføjede, ”Med denne udgivelse har vi fuldstændigt ændret vores idé om hvordan man skaber et album. Når vi støder mod muren og indser, at albummet begynder at lyde for normalt, så roder vi op i det og tilføjer den organiske Depeche Mode lyd. På den måde er Delta Machine ikke anderledes og jeg glæder mig til at vores fans hører den.”

Efter udgivelsen af deres nye album, tager Depeche Mode på tour i Europa med start i Hayarkon Park i Tel Aviv den 7. maj. De giver 34 koncerter i 25 europæiske lande, såsom San Siro Stadium i Milano, Stade De France i Paris og Locomotive Stadium i Moskva, inde de afslutter den europæiske del af touren i Minsk, Hviderusland den 29. juli. En amerikansk tour kommer senere og flere detaljer følger de kommende uger.

Post-punk æraens pionerer Depeche Mode er blevet en af moderne musiks mest indflydelsesrige bands med et globalt salg på over 100 millioner. Dannet i 1981, Depeche Mode – Marin Gore, Dave Gahan og Andy ’Fletch’ Fletcher – bliver ved at høste både anmelder og kommercielros verden over både studie og tourné mæssigt. Bandets 12 studie albums har alle nået Top Ti i over 20 lande, inklusiv USA og UK. Deres sidste album fra 2009 Sounds of The Universe debuterede på #1 i 14 lande.

itunes

TDC PlayFlere Nyheder