Thomas Ring lader sangskrivningen brænde

04Februar

Den 32-årige sanger og sangskriver gør klar til at følge op på sin succesfulde debut. Og førstesinglen røber noget af den mere selvsikre lyd, man kan forvente.

Med en andenplads på albumhitlisten og en guldplade for mere end 10.000 solgte eksemplarer tog Danmark godt imod Thomas Rings sange, da han debuterede for to år siden.

Nu vender han tilbage med ny single og senere på foråret også et ny album. Første smagsprøve kommer idag, 4. februar og bærer titlen ’The Fire Still Burns’. Her holder Thomas Ring fast i sin akustiske sangskriverstil fra første album, men tilføjer også lidt elektroniske deltaljer, og som altid øser han en god portion personlighed ned i mikset.

– ’The Fire Still Burns’ handler om at være ved at miste troen på ting, du virkelig gerne vil have lykkes. Det kan være venskab eller kærlighed. For mig handler det helt konkret om sangskrivning. Jeg elsker virkelig den skabende proces og glæder mig til at opdage, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Men jeg havde nogle frustrationer og syntes, jeg stod stille. Den her sang var med til at prikke hul og gav mig mod på at fortsætte, siger Thomas Ring.

Singlen er produceret af Thomas Ring i samarbejde med Søren Vestergaard – og de står også bag hele produktionen på det kommende album. Thomas Ring røber, at der venter en mere sammenhængende og rolig lyd end tidligere.

Thomas Rings første album, ’Wrong Side of the Daylight’ udkom i marts 2011 og blev efterfulgt af ep’en ’Another Side of the Daylight’ i december 2011. Han har siden debuten turneret intensivt både solo og med band.

itunes

TDC PlayFlere Nyheder