X Factor-stjerner i duet

06Februar

Line og Basim – to af de mest populære X Factor deltagere – synger sammen for første gang på ‘Brænder inde’. En single, hvor lyrik og musik er leveret af to danske hitmagere.

Begge har imponeret på X-factor med deres optræden. Begge har haft hits hver for sig. Nu møder Basim og Line hinanden rent musikalsk for første gang, når singlen ‘Brænder inde’ udkommer fredag den 8. februar.

Samarbejdet kom i stand, efter Basim hørte nummeret med Line og kunne lide det med det samme.

– Da jeg fik at vide, at Basim ville synge med på sangen, havde jeg simpelthen ikke ord. Jeg har engang været til en af hans koncerter, hvor jeg blev kæmpefan, og det er jeg stadig. Han er med til at gøre nummeret mere levende, og jeg elsker hans måde at arbejde på. Jeg kan virkelig mærke, at han vil og elsker, det han gør, siger Line og tilføjer:

– ‘Brænder inde’ er et af de numre, som betyder mest, for jeg kan virkelig genkende mig selv i teksten.

Teksten er skrevet Engelina Andrina, som også skrev Lines hit ‘Efter dig’, der gik guld både for singlesalg og streaming. Musikken er skrevet, spillet og produceret af Frederik Nordsø, som tidligere har arbejdet med kunstnere som Outlandish, Burhan G, Fallulah, Brandy og Sebastian Lind.

Duetten ’Brænder inde’ er single på både Basims og Lines EP’er som begge udkommer den 8. Februar. De udkommer begge præcis 5 år efter Basims første optræden i X Factor’s liveshows.

Basim har siden sin deltagelse i X Factor i 2008 udgivet en stribe singles, to albums og spillet mere end 400 koncerter i ind- og udland. Nu 5 år efter sin første liveoptræden udkommer han med EP’en ’5’ og Line med EP’en ’Line’.

– Jeg glæder mig til at Danmark skal høre mine nye sange, og håber at folk kan høre den udvikling jeg har gennemgået siden 2008, udtaler Basim selv om sin kommende EP.

Line meldte sig til X Factor som blot 14-årig og fik gennem showet opmærksomhed fra folk som Medina og Svenstrup & Vendelboe. I dag er hun 16 og går på musiklinjen på Oure Sport & Performance, hvor hun har landets bedste rammer for at fordybe sig i musikken.Flere Nyheder