Nabiha slipper single og sætter albumdato

13Februar

Den dansk-afrikanske sangerinde er klar med endnu en single d. 18.02.2013. Samtidig afslører hun udgivelsesdatoen for sit kommende album, der får en mere tænksom tone.

– Singlen hedder ’Ask Yourself’ og handler om at hive sig selv op efter et brud. Den handler om at stå ved sig selv og sine handlinger, og budskabet er, at hvis du gav alt, kæmpede og elskede til fulde, er der ikke mere, du kunne have gjort. Nu skal du med god samvittighed komme videre med dit eget liv, for det har du fortjent, forklarer Nabiha.

Ask Yourself’ er skrevet af Nabiha i samarbejde med blandt andre hendes faste sparringspartner, Carl Ryden, som også har produceret og mixet. Singlen udkommer 18. februar og bliver25. marts fulgt op af det nye album ’Mind The Gap’, der bliver udgivet både herhjemme og internationalt.

2012 blev året, hvor Nabiha for alvor erobrede scenen. Hun repræsenterede 00’erne ved dronningens jubilæum og kastede kulør over musikdanmark med en række fængslende tv-optrædener, en stribe hits og flere udsolgte koncerter.

2013 tegner mindst lige så travl. Som opfølgning på den drilske single ’Mind the Gap’, kommer nu endnu en single, som sigter frem mod Nabihas kommende album med samme titel. Også denne gang er der opmuntring at hente fra Nabihas livbekræftende pop.

– Mit mål har været at lave et personligt popalbum med sange, som afspejler flere af mine tanker og oplevelser siden første plade. Resultatet er nok en lidt mere tænksom og fordybende plade for mig. Produktionerne har fået lidt mere kant, men der er stadig stærkt fokus på sangskrivningen og den gode melodi, siger Nabiha.

At udlandet har stærkt fokus på Nabiha, er netop blevet understreget af, at hun har modtaget en European Border Breakers Award – den går til kunstnere, som turnerer uden for sit hjemlands grænser og bidrager til diversiteten i europæisk musik. Blandt tidligere vindere finder man Adele, Mumford and Sons og Damien Rice.

itunes

TDC PlayFlere Nyheder