MØ slipper første officielle video

14Februar

’Boss of the boys’ pryder den rå cowboyjakke på 24-årige Karen Marie Ørsted mens hun kigger ud over havnen i Hirtshals. En rå start til MØ’s førstesingle ’Glass’, som ellers refererer til en skrøbelighed i et ungt menneskes sind.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pB5RfOwrmWQ

Der er tydelige modsætninger i den skrøbelige titel ’Glass’og billedet af den stærke ørn der lander på ’s arm. Modsætninger der begge symboliserer to sider af samme problematik i et ungt menneskes sind. Nemlig frygten for at blive ældre og ikke nå det hele, men stadig komme stærk ud af overgangsfasen.

– Videoen er inspireret af lyrikken til ’Glass’, som prøver at visualisere rastløshed i et ungt menneskes sind. Det er en kedsomhed, en umættelighed og en angst. Angst for at blive gammel, angst for at gå glip af ting og angst for at elske… I sidste ende er det altid nemmere bare at gøre ingenting og vente på at en ny dag gryer, siger MØ selv om videoen.

Videoen er inspireret af MØ’s egen opvækst i provinsen og prøver at visualisere sangens følelse af rastløshed ogudlængsel mens den illustrerer en ung piges lyst til at gøre et eller andet andet, uden at ane hvor man skal starte.

Casper Balslev er instruktøren der med en lignende provinsopvækst, har skulle visualisere ingredienserne fra soul, urban og pop i ’Glass’, samt de følelser af skrøbelighed man har, når man befinder sig i sådan en overgangsfase, som sangen handler om. Han har tidligere instrueret videoer for Marina And The Diamonds, The Presets, Fallulah mv.

– Jeg er meget stolt og glad for denne video. Jeg synes vi har ramt noget, der lige præcist definerer MØ. Vi kommer begge fra provinsen, og jeg synes vi har fundet frem til noget fælles, gennem hendes musik og mine billeder, udtaler Casper og beskriver den selv som

– en lidt drenget og grunget video, som i de rastløse billeder også refererer til MØ´s opvækst.

itunesFlere Nyheder