YOUNG – VEGA – 31. MAJ

04Marts

Young er ikke helt som de andre unge rappere. En ung rimsmed med afrikanske rødder, Sigmund Freud som forbillede, Pablo Picasso som kælenavn og den klassiske cellist Kewan som producer.

Den omvandrende ordbog fra Århus Vest udgav den 21. januar EP’en Picasso Med En Afro, som til fulde demonstrerer, at flow er noget, mange drømmer om, men få er født med – og nu er han endelig parat med sin første koncert på Vega i København, hvor han spiller med med hele sit LIVE orkester den 31. Maj.

Young har nydt stor opmærksomhed, lige siden han udgav FOKMEDMIGNU på youtube i sommeren 2011. Den charmerende århusianske rapper er kendt for sit talent, sin levering og ikke mindst sin fantastiske vokal, og Young er et friskt pust på den danske musikscene, hvor flere har spået ham til at blive en af de helt store.

”Han har det der, som jeg synes er interessant. Han har både noget at sige, en måde at udtrykke sig på og integretitet, som er langt mere end bare det at rappe.” – L.O.C

Young har tidligere gæstet Vega, da han var på landsdækkende tourne med bl.a. L.O.C og Medina i fjor, og som support for de amerikanske rapstjerner Rick Ross og Mac Miller.Oplev Young, når giver sin første solo-koncert i Lille Vega fredag d.31. maj. Billetterne er til salg fra den 22. Februar, og kan købes via BILLETLUGEN og i FONA.

itunes

TDC PlayFlere Nyheder