NODE skildrer det miljø han er opvokset i på ny single

02Dec

NODE kommer i dag med opfølgeren til hittet ‘Zebah’. Den nye single hedder ‘Pakker Bare’ og handler om det miljø NODE kender fra sin egen baggård.

´Pakker Bar’ er 2 single fra sangeren der på meget kort tid har fået folk til at få øjnene op for ham. Det kunne ses på de mange måneder singlen ‘Zebah’ lå i toppen af de danske hitlister. Nu kommer han med endnu sang der igen skrildrer det miljø han kender bedst.
“Tracket’s omdrejningspunkt er hverdagen i kvarteret jeg er opvokset i. Det kvarter der langsomt er blevet forvandlet til noget andet end det var for bare få år side. Mine drenge spurgte mig om det ikke snart var på tide at droppe alt det kærlighed og lave noget om det miljø vi kommer fra, og det er på mange måder det singlen handler om. Singlen er skrevet til en af mine bedste homies der sidder inde. Mit største ønske er at han hører det i radioen fra sin celle”.

Ligesom med foregående single har NODE lavet en video der levendegøre ordene i teksten og stemningen i sangen. Den viser en helt almindelig dag i skyggerne og hvad der møder en når man er vokset op der hvor NODE har gået sin gang.

“Videoen er en skildring af en dag i kvarteret. Det er en formidling af virkeligheden men det er stadig det rigtige billede af hvad der foregår nu, i vores miljø, kvarteret, vores verden”.Flere Nyheder