Citybois hylder rebels under 18

09Dec

Citybois er i dag klar med deres nye single “Under 18”. Sangen handler om drengenes oplevelser, når man er under 18 og hvordan man kan have det fedt I en så ung alder.

Allerede fra første de toner på Under 18 sætter Bois stemningen for hvor de gerne vil have lytterne med hen. Natten er ung, lad den vare for evigt kom med…” Og det kommer man i den grad – det er stadig festen, kvinderne og det gode humør Bois kommer frem med i deres charmerende univers.

”Alle har prøvet at være et sted de egentlig ikke måtte være og det kender vi i den grad også til. Vi er begge under 18 men det har aldrig stoppet os I at have det fedt eller forfølge de ting vi har lyst til”.

Med en forførende melodisk produktion fra Rasmus Stabell og stærke hooks,er Under 18 blevet et skildring af hvordan drengene selv oplever tilværelsen som værende under 18. Her er der imidlertid intet der holder Bois tilbage, det handler om fuld skrald på alt og så ellers derud af.

”På trods af vores alder er der ikke noget der stopper os i at gøre de ting vi har lyst til, det handler bare om at ville det nok og tage chancerne. Og så ellers bare have det fedt.”

”Det er vores hyldest til alle de rebels under 18, der tør tage chancen og  gøre noget vildt, på trods af deres alder”.

I det nye år starter Bois også deres tour, se datoerne nedenfor:

17/3 – Musikhuzet, Bornholm

18/3 – Vershuset, Næstved

24/3 – Godset, Kolding

25/3 – Musikhuset Århus, Rytmisk sal

30/3 – Gjethuset, Frederiksværk

31/3 – Trommen, Hørsholm

01/4 – Tapperiet, Køge

06/4 – Pumpehuset, København

07/4 – Horsens Ny teater, Horsens

13/4 – Stars, Vordingborg

14/4 – Skråen, Ålborg

15/4 – Magasinet, Odense

20/4 – Gjethuset, Frederiksværk

21/4 – Gimle, Roskilde

22/4 – Viften, Rødovre



Flere Nyheder