Blak smider ny single – Banken

17Marts

”Træder ind i banken med et stort smil på, træder ud af banken med et større smil på”.
Det går godt for Blak på hans nye single Banken, der lander i dag, fredag den 17. marts, og skal man tro hitartisten selv, er inspirationen taget direkte ud af hans eget liv:

– Banken handler om det, alle medier har spurgt mig om, siden Nede Mette blev et hit i sommer; hvordan det er at gå fra at være en ukendt lollænder på SU til pludselig at have lommerne fyldt. Og for at sige det kort, går det hele bare bedre disse dage, griner Blak.

Banken udkommer samme dag som kollegaen i FlexMusic, Jimilian, udgiver sin single Cockblock. Men selvom de to artister tidligere har haft stor succes med at arbejde sammen på hits som Klip og Slem Igen, er det ikke tilfældet denne gang, hvor de hver især udgiver solotracks.

At de to singler begge udgives i dag er dog ikke nogen tilfældighed:

– Jimmi og jeg er begge fra FlexMusic, vi er gode venner og vi er altid med hinanden i studiet, selvom vi ikke arbejder sammen. Så jeg ved præcis, hvor godt et track Jimmis Cockblock er. Derfor er det kun positivt for os, at vi smider vores singler samme dag – så er jeg sikker på, at jeg konkurrer mod den bedste – og omvendt selvfølgelig!, forklarer Blak.

Men selvom Blak og Jimilian denne gang ikke optræder sammen på singlerne, sætter de alligevel hver deres aftryk på hinandens tracks. De to numre, Banken og Cockblock, akkompagneres nemlig af en fælles video, skudt i Marbella:

– Oprindeligt var det ikke meningen, at vi skulle lave en fælles video. Vi tog bare afsted til Marbella på ferie med holdet og havde noget udstyr med, så vi kunne filme lidt, hvis der opstod noget. Men det gik hurtigt op for os, at det var det perfekte sted at skyde en video, og stemningen dernede passede perfekt til både Cockblock og Banken, så vi besluttede at lave en fælles ”hjemmevideo” og smide vores tracks samtidig, forklarer Blak.

Blak optrådte tidligere på året til Zulu Awards og vandt i 2016 en DMA-statuette for Årets Clubhit. Derudover havde han i 2016 det mest streamede danske nummer på Spotify med Nede Mette.

Banken er produceret af Andreas Krüger.Flere Nyheder