Jimilian klar med ny single – Cockblock

17Marts

– 2017 står i Jimilians tegn.

Så klart var budskabet, da Jimilian udgav sin seneste single, ”Giv Mig Noget”, den allersidste dag af 2016. Nu, tre måneder inde i året, er Jimilian klar til at gøre ord til sandhed og præsenterer i dag, fredag, singlen Cockblock, der dermed er det første track fra Flex-artisten præsenteret i ”Jimilians år”:
– Det har været en lang vinter, men nu er solen endelig begyndt at titte frem, og så er det på tide at udgive Cockblock! Tracket er produceret af Kewan (der bl.a. står bag Jimilians Sommer Sindssyg, Gillis C’est La Vie samt Sleimans Bomaye), der har lagt det vildeste afrobeat på den, så den har en meget sommerlig vibe, forklarer Jimilian.

Om titlen til nummeret siger Jimilian:
– En ”cockblock’er” er en person, der ødelægger andres chancer for at score. Det er det, sangen handler om, for jeg tror, de fleste har oplevet, at en udenforstående forsøger at dræbe den kemi, man lige har opbygget med sin udvalgte for en aften. Teksten er selvfølgelig skrevet ud fra egne erfaringer, men jeg synes faktisk, jeg plejer at være god til at arbejde uden om de cockblocks, der opstiller forhindringer på min vej, griner Jimilian.

Udover at handle om cockblocks finder Jimilian også plads til at nævne FlexMusic-kollegaen Blak i omkvædet, der lyder: ”tag med mig, tag med mig, tag dine veninder med til Blak”.
Blak og Jimilian har tidligere arbejdet sammen på singlerne ”Slem Igen” og ”Klip”, og senest optrådte de sammen til dette års Zulu Awards. Og selvom Blak ikke optræder på Cockblock, har de to atter fundet en måde at arbejde sammen på:
– Vi har lige været afsted på ferie til Marbella med alle drengene, og der havde vi taget et kamera med. Vi endte med at skyde en masse materiale, der er endt ud i en lækker dobbeltvideo til Cockblock og Blaks nye single Banken, der også lander fredag, forklarer Jimilian.
– Jeg synes, det er for fedt at udgive Cockblock samme dag, som Blak smider Banken. Det er to kæmpe singler, og det kan ikke andet end at blive en kæmpe FlexFredag!

 

Se dobbeltvideoen til Cockblock og Banken via link til YouTubeFlere Nyheder