NODE Ft. STEPZ – “De Snakker”

17Marts

I dag udgiver NODE sin 3. Single, ”De Snakker”, og denne gang er det med STEPZ fra MellemFingaMuzik som ft. Med sine to forgående singler har NODE tydeliggjort det åbenlyse talent, hvilket bl.a. har kunne ses på de mange måneder ”Zebah” og ”Pakker Bar” har ligget i toppen af de danske hitlister.

”Zebah” og ”Pakker Bar” har tilsammen streamet mere end 8,5 mil. gange på Spotify og “Pakker Bar” er netop gået guld. Deslige har videoerne til de to tidligere singler over 4 mil. views på Youtube.

Den nye single ”De Snakker” tager udgangspunkt i måden man forvalter sin egen succes på.

”Når man får succes er folk omkring dig gode til at finde fejl, og snakke shit og forsøger at spænde ben. Man skal huske på at det eneste der betyder noget er ens egen glæde ved det man har lavet og måden man har opnået succes på. Hvis man ikke er stolt af sig selv, hvem er så?”

”De fleste snakker kun for at blære sig, de har intet at have det i og intet at sige.
Jeg har jagtet mine mål og giver ikke en fuck for de folk der kun larmer. De larmer for meget… De snakker, fuck dem… ”

For Node er musikken den store udvej. Et frirum, hvor intet er forkert.
Gennem musikken kan han sige, hvad han mener og føler uden fordømmende blikke. Dette gør, at Node kan bevæge sig mellem soulens dybe og flydende univers og rappens mere direkte fremtoning.

Til “De Snakker” er der produceret en video der viser hvordan NODE selv forvalter sin succes men også er en fuck-finger til alle de folk hvis eneste mål er at spænde ben.

Den 26. April spiller NODE sin første koncert og det kan opleves på Vegas Ideal Bar: http://vega.dk/event/node-showcase-26197

Se teaseren via link til FacebookFlere Nyheder