”Hver gang jeg er videre, dukker du op, gør mig helt fucked”

27Marts

I dag udsender Ercan sin 2. single ”Tilbage”, og denne gang er det med vennen BLAK fra FLEX-Music der gæster på et par linjer. Tilbage er en moderne pop-ballade, der med sin melodiøse og tempofyldte produktion skaber rammerne for Ercans flotte vokal.

Ercan repræsentere den mere følelsesmæssige side af FLEX-Music, han synger og skriver om følelser og situationer de fleste mennesker kan relatere til, nemlig kærlighed og forholdets udfordringer.

Om Tilbage siger Ercan selv:

”Tilbage handler om kærlighed – en kærlighed der er gået tabt og man har bevæget sig videre fra. De fleste kender nok følelsen i at man har kæmpet sig videre fra et forhold og hvor svært det kan være. Tilbage fortæller historien om hvor svært det kan være når man støder ind i personen der gik og derefter falder tilbage i de samme følelse, og måske lader sig udnytte.”

”Hver gang jeg er videre, dukker du op, gør mig helt fucked”

”Tilbage fortæller om ulykkelig kærlighed og hvordan man kommer videre fra den.
Det er en fløjlsmæssig udvikling der går fra at have været tryllebundet af en svunden kærlighed og til at være den der ender med at være ovenpå.”

Produceren fra FLEX-Music, Besmir Ismaili der bl.a. har stået bag succeserne “Nede Mette” og “Klip”, har også siddet bag knapperne på denne moderne pop-ballade. Udover at være produceret af Besmir kan det også nævnes at den danske sangskriver Micky Skeel, har været med i den lyriske proces.

Til singlen er der lavet en teaser video som kan ses via link til FacebookFlere Nyheder