”Gør Det Med Mig”

31Marts

I August 2016 vandt Lærke Emilie KarriereKanonen og hun har siden arbejdet på højtryk for at færdiggøre sit første udspil. I dag udgiver hun debut singlen, som bærer titlen ”Gør Det Med Mig”. Singlen er en billedlig fortælling af de mange blandede følelser, der kan opstå, når man pludselig befinder sig i en forelskelse man ikke kan kontrollere.

Om tilblivelsen af singlen siger Lærke Emilie selv:

”Gør Det Med Mig” kom til i en periode med stor usikkerhed. En usikkerhed jeg havde i forhold til en pige jeg havde set på instagram – sådan en rigtig sej maneater type. Jeg vidste at ham, som jeg var faldet helt på røven for, hang ud med hende og jeg kunne nærmest ikke være i mig selv af jalousi over den opmærksomhed hun fik fra ham”.

”Du siger du gør det fordi hun er en slem pige
men hey jeg har en slem piges krop
Muligt hun gør alt som du siger at du vil ha´ det
men alt det der hun lover kan jeg os´”

”Jeg har altid haft det sådan, at hvis nogen ville gøre noget med mig, så måtte de gøre det med MIG, hele mig, helt som jeg er. Men pludselig fik jeg lyst til at ændre alt – lave hvad som helst om – for at han gjorde det med mig og ikke med hende. Det lignede mig ikke. Jeg havde for første gang virkeligt tabt min ellers så indøvede styrke og tro på mig selv. Det er en ubehagelig oplevelse men også en meget speciel en. Og når jeg tænker på det nu, bliver jeg på en eller anden måde også glad. Det er sgu dejligt at det overhovedet er muligt for mig at føle så meget for en anden person.”

Lærke Emilie er ikke direkte inspireret af nogen bestemt genre, men har en tydelig hang til svævende synthesizere, tung bas og pulserende beats. Det er for hende nørderiet med ord og billederne de skaber, der ligger i højsædet;

“Jeg bruger meget af min tid på tekstforfatningen. Jeg tager nogen gange mig selv i at finpudse en sætning så meget, at jeg ikke kan genkende situationen mere. Og så går jeg tilbage… Det vigtigste for mig, er at jeg får sagt det jeg mener, tænker og føler – og det er ikke nødvendigvis altid hvad der lyder bedst. Det er en hårfin balance. Mest af alt har jeg nok bare brug for at fortælle om mine oplevelser for at få dem ud af verden. Se på dem ude fra. Og måske endda opdage, at der også er andre, der kan have det som mig.
Når jeg skal beskrive hvad min musik er, er det altid nærmest umuligt for mig at pege på en bestemt genre og lyd. Dels fordi det er mit eget og at jeg dermed har super svært ved at beskue det objektivt, men også fordi det som regel er meget humørbestemt, hvad jeg og min producer finder på”.

“Gør det med mig” er kreeret i med samarbejde produceren Ulrik Schultz (aka. Uschu), som tidligere har været den anden halvdel af den R&B inspirerede, elektroniske pop-duo ”De Dødelige”.Flere Nyheder