Ny single fra MØ – ‘Nights With You’ ude i dag!

21April

MØ er lige nu en af de hurtigst voksende popstjerner I verden. I dag udkommer hun med et smittende nyt bud på et hit med singlen ’Nights With You’.

Om singlen siger MØ: ”’Nights With You’ handler om min bedste veninde. Jeg har kendt hende siden børnehaven, og hun er som en søster for mig. Vi er meget forskellige, men samtidig også meget ens. Sangen handler om, at fortælle sin sjæleven at man nogen gange bliver nødt til, at slippe alle sine bekymringer. Vi lever i nogle skøre tider, i en skør verden med skøre forventninger om, hvad lykke er. Og presset vi ligger på os selv, er enormt. Nogen gange behøver vi en hjælpende hånd, fra en person som kender en selv rigtig godt til at befale, at man skal stoppe med at bekymre sig – slukke telefonen, gå ud, drikke sig fuld og glemme livet som vi kender det – bare for en stund”.

Tracket kommer som en opfølger på de globale hits ’Final Song’, ’Drum’ og ’Don’t Leave, som er lavet i samarbejde med Snakehips. Den nye super-koalition der står bag ’Nights With You’ er nogle af de mest succesrige sangskrivere i verden: Benny Blanco som står bag hits med Ed Sheerran, Justin Bieber og Rihanna, og Ryan Tedder der blandt andet har lavet hits for Adele og Beyoncé har arbejdet sammen med MØ på nummeret. Også Cashmere Cat og Sophie kan skrives på som co-writers.

’Nights With You’ er den sidste i rækken af sange lavet i imponerende samarbejde. MØ har tidligere været co-writer og vokal på verdensbaskere som ’Cold Water’ og ’Lean On’ – to af de mest streamede numre nogensinde.

MØ er lige nu i gang med at sætte sidste hånd på hendes andet album, som er sat til at udkomme senere i år.

MØ spiller i Danmark på dette års Tinderbox i hjembyen Odense og på Northside i Århus.Flere Nyheder