”Hold din radio tændt, der er noget stort forude”

02Juni

Malte udgiver i dag singlen ’Dans Som Jeg Var Kendt’. Med sin kærlighed for de små betragtninger og de store følelser, rammer Malte en nerve i det, det vil sige at være ung. Hans skarpe vokal sætter prikken over i’et, i en sang der er svær at stå stille til.

 

 

 

Om singlen siger Malte: ”Først og fremmest handler den i reneste forstand om at drømme. Men også om frustrationen over ikke at være blevet til noget endnu. Det handler om følelsen af at stå til andres koncerter, og synes at de er vidunderlige, men samtidig stå og tænke ’hvorfor danser de ikke som jeg var kendt? ”

Dog slipper Malte ikke drømmen og troen på, at det nok skal lykkes ”Hold din radio tændt, der er noget stort forude”.

’Dans Som Jeg Var Kendt’ er produceret i samarbejde med Viktor Hagner og Nichlas Malling fra Noréll. Trackets tekstunivers er bygget op sammen med Clara Sofie Fabricius kendt for hittet ’Når Tiden Går Baglæns’.

Malte begyndte i en tidlig alder at interessere sig for musik. Hans dedikation til musikken skaffede ham blandt andet et musiklegat, da han dimitterede fra gymnasiet. Malte er en tænker, som skriver tekster lige fra det ærlige hjerte. Med det sagt, har den 25 årige holbækker en råhed, som giver ham et kantet udtryk.

Med singlen følger en musikvideo som opsummerer flere af de scenarier man går igennem på vejen til succes. ”Den visualiserer godt, hvordan det er at gå alene med sine drømme, og alle de facetter man gennemgår for at nå dertil – man kan virkelig være alene med sine op-og nedtur”.Flere Nyheder