Du skal ikke lade dig narre, skinnet bedrager

26Juni

FOOL består af sanger Adrian og producer Jabs, der med over et årti imellem sig, udgør den perfekte blanding af ungdom, vildhed, umiddelbarhed, erfaring og fordybelse.
Duoen skriver og producerer alt selv og lægger vægt på gode tekster og melodier. Derudover laver de selv musikvideoer og artwork.

FOOL laver den musik de føler for i øjeblikket, så deres musik veksler mellem glæde og sorg, ro og vildskab, romantik og begær. Når du hører deres musik skal du forsvinde, danse, grine, græde, råbe, savne, elske og synge. Du skal nyde at være menneske!

Adrian om Jabs: ”JABS er hjulene på bussen. Han er hjernen, der aldrig stopper med at tænke og han har altid nye gode ideer. Han kan skabe alt, selv med meget begrænsede midler. Som erfaren musiker, er han den bedste til at spotte ”good shit!”, og da han er en talentfuld trommeslager har han sans for at skabe de sprødeste beats.”

Jabs om Adrian: ”Adrian er stemmen i mit liv. Han kan få det svære til at lyde nemt, og det nemme til at lyde svært. Han er det mest åbenlyse sangtalent, jeg har mødt. Han er ægte, original og har en farverig sjæl med et hjerte af guld. Man kan ikke andet, end at forelske sig i ham!”

Du skal ikke lade dig narre, skinnet bedrager…

Lyt til FOOLs første single ‘Live A Little’ via nedenstående link.Flere Nyheder