Musikalsk frirum mellem dyb soul og direkte rap

07Juli

NODE udgiver i dag singlen ’Al Fuego’ – en sang der omhandler hverdagen og dets udfordringer i et til tider barskt miljø.

For NODE er musikken den store udvej. Et frirum, hvor intet er forkert. Gennem musikken kan han sige, hvad han mener og føler uden fordømmende blikke. Dette gør, at NODE kan bevæge sig mellem soulens dybe og flydende univers over i rappens mere direkte fremtoning.

Om den nye single forklarer NODE:
”Al Fuego er en skildring af bandekrigen. Den handler om at man ikke skal falde i og være et offer. Det er min hyldest til kvarteret og til de tætte i kvarteret.”

 

NODE har på meget kort tid etableret sit navn i den danske musikverden. Det har bl.a. kunne ses på de mange måneder hans første singler, ”Zebah” og ”Pakker Bar” har ligget i toppen af de danske hitlister. Den flotte start kulminerede med 3. singlen ”De Snakker” der lå #1 på Spotify i flere uger og nu kun er dage fra at gå Platin. I alt har NODE over 20 millioner afspilninger på tværs af streamingtjenesterne.

Til juli kan NODE tilskrive endnu en flot bedrift på CV’et. Han kan over sommeren opleves landet over på de 8 x GRØN Koncert, hvor han af YouSee er blevet valgt som dette års Wildcard til at optræde foran de godt 150.000 mennesker i alt.Flere Nyheder