Nyt sensommerhit fra In Lonely Majesty og Alle Farben

14Juli

In Lonely Majesty udkommer i dag med et remix af deres single Sing in the Dark lavet i samarbejde med Tysklands hotteste DJ/producer Alle Farben.

Balancerende på grænsen mellem klassisk folk og indie rock finder du danske In Lonely Majesty. De kombinerer det bedste fra de to verdener, hvormed In Lonely Majesty skaber en unik indie folk lyd, der med sikkerhed kan sætte kulør på sommeren.

Originaludgaven af Sing in the Dark fangede folks opmærksomhed verden over og efter at have været en del af en international Pepsi reklame, har bandet fået fans fra hele verden. Singlen har langt over en halv million streams worldwide, og har toppet både den egyptiske og danske iTunes-hitliste.

På den anden side har vi den tyske DJ/producer Alle Farben, der netop har vundet den prestigefyldte ECHO Award (Dance National) for sit seneste album ”Music is My Best Friend”. Alle Farben er i øjeblikket et af Tysklands største navne og er kendt for sine utallige mixtapes i techno- og house genren, der balancerer mellem melankoli og eufori, og er med til at karakterisere det Berlinske natteliv.

In Lonely Majesty udtaler: ”Selvom der kan synes langt fra indie-folk til techno-house, er vi alle fire vilde med Alle Farbens lyd. Han har givet nummeret et nyt liv, der leder tankerne hen mod varme sommeraftener”.

In Lonely Majesty består af Lasse Helboe (forsanger, guitar), Anders Rønne (trommer, kor), Andreas Ohn (bas, kor) og Jeppe Vejs (guitar, banjo, kor).Flere Nyheder