Peter A.G.s Det Scene Show 3 “Det er tiden der går”

20September

Med GNAGS er Peter A.G. kendt som sangeren og sangskriveren, spydspidsen og sprællemanden, der kan sætte gang i festival-pladsen, skabe stemning og fællesskab.

Peter A.G.s er nu aktuel med ”Det Scene Show 3, Det er tiden der går”, vedhæftet finder du Peter A.G.s notater til hver sang og booklet med samtlige tekster.

Som solist rører Peter A.G. også på sig. Tre tourneer med Det Scene Show er det blevet til. Senest i foråret 2017, hvor Peter A.G. spillede for fulde koncertsale til publikums store begejstring.

Bevæbnet med en guitar, en mundharmonika og en tamburin, bevægede han publikum med sine sange om sin opvækst, betragtninger over livets skrøbelighed og de styrker, vi må hjælpe hinanden med at finde, når erkendelsen om udløbsdatoen så småt indfinder sig.

Ved solokoncerterne er det sangene og ordene, der er i centrum. Og dem behersker Peter A.G. Ingen kan som han besynge nærværet og vigtigheden af at holde sig i live.

Peter A.G.s akustiske optræden vakte lykke. Men som han siger, “der er jo også dem, der er mere mageligt anlagt end at ville stride sig gennem regn og slud for at se mit show.”

Derfor releases ”Det Scene Show 3” nu officielt i en studieindspilning med Antonelli Orchestra, som Peter A.G. mødte, da han optrådte i Toppen af Poppen. Til alle, der holder af Peter A.G.s poetiske, reflekterende univers, nu underbygget med swing, groove og nerve.

”Det Scene Show 3” løfter en mere personlig flig af en af landets mest arbejdssomme komponister og sangskrivere. Og den sene officielle release af Det Scene Show 3 skyldes netop dette forhold. GNAGS brag af en kritiker- og publikumrost sommertourne trak tænder ud. Peter A.G. skrev samtidigt fire sange til Susanne Bier-musicalen: “Efter Brylluppet”, der har premiere på lørdag den 23. september i Musikhuset i Aarhus.

Og til december banker en bog på døren. “Peter A.G.:”Julekalenderen – en vinterbaders notater fra menneskehavet”. Med 30 varme, opbyggelige og afvæbnende historier til julemåneden. Her er smil og tårer over menneskets liv og dårskab.

Men her og nu er det “Det Scene Show 3”, det drejer sig om. En stemningsmættet samling af ubesværede sange, fulde af Peter A.G.s forunderlige, øjenåbnende poesi.

Han forbinder det, vi slet ikke kunne se var forbundet.

 

 Flere Nyheder