NODE drømmer stort i ny single om det søde liv

29September

I dag udgiver NODE sin 6. single ’Gi Mig Det Hele’ – en sang som handler om at hige efter det eksklusive liv.

Med over 34 millioner streams på sine i alt fem singler, kan NODE allerede skrive tre guldplader og én platinplade på CV’et. ’De Snakker’ har alene over 13 millioner streams på tværs af streamingtjenesterne, mens singlen ’Pakker bar’ har ca. 8,5 millioner og er godt på vej mod platin. Man kan for alvor sige, at NODE har lagt sig solidt i den danske musikbranche.

Om det nye nummer fortæller NODE: ”’Gi Mig Det Hele’ handler i bund og grund bare om, at jeg vil ha’ det hele! I forhold til hvad jeg kommer fra, og hvor jeg ønsker musikken skal fører mig hen”.

Til singlen kommer også en musikvideo, som NODE har været på Island for at skyde, og som han også selv har en central medvirkning i. ‘Uendelige’ landeveje, flot natur samt smukke udsigter er Island for NODE, men også der han er på vej hen med sin musik – en uendelig vej, der forhåbentlig aldrig stopper.

Teksten er skrevet af NODE selv, og tracket er produceret af Nicki Pooyandeh, som blandt andet har produceret flere af numrene på MOLOs kommende album.Flere Nyheder