CLARA – Dress Like You’re Already Famous

27Oktober

What They Say:
Musikken har altid været en måde for mig, at komme igennem de svære ting i livet på. Jeg har altid skrevet sange om mine følelser og perioder i mit liv. ’What They Say’ indkapsler en svær periode i mit liv. Det var en tid hvor jeg hverken havde specielt godt selvværd eller en særlig god selvtillid. Det var faktisk næsten helt terapeutisk for mig, at skrive den her sang. Vi bruger så mange ressourcer på at gå op i hvad alle andre tænker, når det jo i virkeligheden er fuldstændig lige meget, og det er det, ’What They Say’ handler om.

Stop Pretending:
Den her sang handler om, hvordan vi gerne vil præsentere os selv for omverdenen. Vi render alle sammen rundt og spiller så pisse selvsikre, selvom vi jo i virkeligheden oftest er mega usikre indeni. Jeg synger sangen til mig selv fra to modstridende perspektiver. Den ene er den side af mig selv, der ser det som et svaghedstegn, at række ud til andre mennesker. Den anden side er den der finder styrke i sårbarheden, og beder om hjælp. Ind imellem de to modsætninger er der en anerkendelse af, at jeg faktisk ikke kan stå alene og at det ikke gør mig mindre stærk eller selvsikker, at læne mig op af andre.

Forgive Me:
’Forgive Me’ er grundlæggende en lang undskyldning og samtidig en begyndende anerkendelse af, at de fejltrin jeg har lavet igennem årene, i virkeligheden har været med til at udvikle mig som menneske. Men det er svært at bryde gamle handlingsmønstre, det ved jeg selv, da jeg til tider finder det udfordrende at slippe ”lille Clara” og stå ved den jeg er i dag. ’Forgive Me’ er også et råb om, at vi alle helt skal stoppe med at lade som om… Lade som om at vores Instagram er en afspejling af det virkelige liv #IThinkNot. Lade som om at couture makeuppen er permanent printet i skærmen på os. Og lade som om at vores madpyramide består udelukkende af Chia frø, edamamebønner og skyr. Vi er mennesker, vi har fejl og vi er ikke perfekte, men det er helt okay.Flere Nyheder