MØ overrasker med ny EP – ’When I Was Young’

27Oktober

MØ har tidligere på ugen flaget for releasen af sin nye single, men i dag kan en overraskelse endelig slippe ud – MØ udgiver ikke blot én single men en hel EP, der bærer navnet ’When I Was Young’ og indeholder seks splinternye sange.

MØ har streamet flere milliarder gange og givet os hits, der i mere end seks måneder har været topplaceret på UK charten. Hendes musikalske portofolie viser et samarbejde med bl.a. Major Lazer, Justin Bieber, Cashmere Cat, Charli XCX og Snakehips, der alle indikerer MØs internationale gennemslagskraft og succes på den globale musikscene. Nu er hun aktuel igen, denne gang med EP’en ’When I Was Young’.

’When I Was Young’ er MØs første multitrack-udgivelse, siden hun udgav sit anmelderroste debutalbum ’No Mythologies To Follow’. EP’en udkommer efter tre års arbejde på seks individuelle hits, der nu alle er samlet på ’When I Was Young’.

MØ udtaler selv om EP’en: ”Det har været et skønt flashback at producere EP’en, fordi jeg glemte de små ting; hvordan man kombinerer sangen, sangteksten, sangtitlen og artworket”. ”Det bare at være til stede i en boble af energi er så fucking overdrevet. Det er fantastisk at være i stand til at skabe et univers. ”

Det univers MØ har skabt omkring ’When I Was Young’ er både nostalgisk og fremsynet. Gennem de seks sange, viser MØ et differentierende katalog af musik: fra den cabaret agtige og dristigt sprudlende single ’When I Was Young’ til den levende dance-pop sang ’Linking With You’. Herved omfavner MØ alle sine fans i en bred række af sange, der spænder fra op-tempo til stille og elegant melankoli.

MØ udtaler: ”De her år har været en læringsproces omkring hvad der er vigtigt, og det er hvad denne EP reflekterer over. Sangene er udvalgt instinktivt og ud fra en god mavefornemmelse. De tager både udgangspunkt i et tilbageblik og et kig fremad.

MØ spiller udsolgte koncerter og festivaler på verdensplan. Nu ser hun frem til at optræde med alle sangene fra ’When I Was Young’.Flere Nyheder