Blak er tilbage – og ser tilbage på ny single

01November

Hitmageren der står bag numre som Klip, Ik’ Min Skyld og ikke mindst danmarkshistoriens mest streamede nummer, Nede Mette, er endelig tilbage efter måneders stilhed med et helt nyt track til de største højtalere på klubben. ”Skyldig har været værd at vente på”, lover Blak.

Blak begyndte sin karriere, som kun få artister tør drømme om – hans allerførste single lagde landet ned som det mest spillede nummer på både radio og Spotify og tog ikke mindst prisen som det mest streamede nummer per dag nogensinde i Danmark. Nede Mette sikrede desuden Blak en statuette for Årets Clubnavn til DMA sidste år. Siden har han fulgt op med hits som Klip feat. Jimilian og Ik’ Min Skyld, men noget uvant Blak har der været stille på udgivelsesfronten siden det tidlige forår.

– Jeg har ikke haft travlt med at udgive ny musik. Jeg er flyttet fra Lolland til København, hvor vi også har bygget et nyt Flex Music-studie, som jeg har arbejdet rigtig meget i. Det har kastet Skyldig af sig, og det har været værd at vente på!, forklarer han og fortæller om sangen:

– Skyldig er et gensyn med fortiden. Den handler om hende, man aldrig fik fat i, da man var yngre, men som man aldrig har glemt. Det er hende, der på sigt har vist sig ikke kun at være et teenage-crush, og som man drømmer om at få en ny chance hos, selvom der er gået mange år. Er kærlighed kriminel, er jeg helt klart skyldig!

Ligesom både Nede Mette og Ik’ Min Skyld emmer Skyldig af tropiske rytmer, der egner sig perfekt til at varme sig ved, nu hvor dagene bliver kortere og koldere.

– Jeg glæder mig til at skrue op, når jeg hører mit eget track i radioen, som jeg har arbejdet så længe på, siger Blak.

Skyldig er ude fredag den 3. november.Flere Nyheder