“Turn off your phone and turn up your life”

12Januar

FOOLs sidste single ’Outcast’ er blevet spillet hyppigt i radioen de sidste 4 måneder og peakede med en flot placering på den danske Top 50 chart på Spotify. Nu følger duoen op på den sidste singles succes med et nyt og energisk nummer med en tilhørende flot og psykedelisk video.

FOOL sluttede 2017 af med at spille deres første koncert på et udsolgt Ideal Bar i København. Her kunne de fremmødte høre deres nye single ’Strapped’ for første gang. I dag ligger den klar på diverse streamingtjenester tilgængelig for alle. FOOL siger selv om singlen; “Vi synes den lyder som hvis Mozart sad på en caribisk ø i stormvejr”. Sangen handler om, at folk skal slukke telefonen og komme ud og leve livet.

” ’Strapped’ handler bl.a. om når teknologien overtager hverdagen. Det kan være når man sidder i toget på vej til arbejdet og det går op for én, at man har glemt sin telefon derhjemme. I det øjeblik, bliver man pludselig opmærksom på hvor mange mennesker, der er låst til deres telefoner. Vi opfordrer folk til at komme ud og møde mennesker i den virkelige verden, i stedet for at drukne i den virtuelle verden på sofaen. For ellers ender man med at blive ensom og understimuleret”

“Turn off your phone and turn up your life”.

AÐRIAN og JABS mødte hinanden første gang igennem en fælles ven og et års tid efter startede det musikalske samarbejde. Imellem sig har de alle redskaber der skal til for at lave noget virkeligt godt. AÐRIAN er den yngre, energiske og umiddelbare og JABS er den erfarne, lunefulde og eftertænksomme.Flere Nyheder