Clara udgiver ny musik – Suffocating

12Februar

Det blot 17-årige sangtalent, Clara, debuterede med EP’en Dress Like You’re Already Famous i efteråret 2017. Nu følger hun op med endnu en mini-samling af musik med singlen Suffocating og den dertilhørende B-side, Unsaid, der fremhæver flere sider af Claras store talent.

*** E CARD MED LYTTELINK SENDES SEPARAT ***

Claras første og seneste single, What They Say, udkom i efteråret og modtog en imponerende velkomst; singlen, der var at finde på sangerindens debut-EP, Dress Like You’re Already Famous, blev straks udpeget til Ugens Voice Choice og bliver til stadighed spillet solidt på flere radiostationer.

Nu følger den unge århusianer op med mere musik, hvor nummeret Suffocating fungerer som fokustrack:

– Suffocating handler om at være så blindt forelsket, at man ikke indser, hvor giftigt forholdet egentlig er. Det er følelsen af at miste sig selv i forsøget på at blive alt det, man tror, den anden gerne vil have. For mig kan det nærmest føles som om, jeg drukner, og i Suffocating forsøger jeg at genvinde kontrollen – ”I ain’t changing shit for you or anybody else!”, forklarer Clara om tracket.

Suffocating udkommer fredag den 16. februar.Flere Nyheder