Joey Moe går efter dit hjerte på årets sommerhit

De sidste to måneder har Joey Moe sammen med Oh Land og Wafande hver fredag medvirket i ny rolle som sangcoach i Voice Junior på TV2, der afgøres den 23. maj. Men ved siden af tv-optagelserne har han knoklet i studiet på et nyt album, og første resultat kan høres på førstesinglen ’Million’, som udkommer i dag. 

‘Million’ er solbeskinnet pop og er muligvis årets store sommerbasker med sine vuggende rytmer og fængende budskab om, at de vigtigste ting i livet, sjældent er de materielle:

’Jeg har tjent en million/ og grædt en tåre for hver en kron’ / Jeg har fået mit drømmejob/ nu drømmer jeg om at sige op/ For baby mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag/ sidder jeg alene / og mangler det man ikk’ kan købe for penge – dit hjerte!’

Omkvædet til nummeret er indspillet spontant i tourbussen sammen med hans faste producerteam fra Kay’Ndustries. På ‘Million’ er Joey Moe tilbage på sit modersmål efter det engelsksprogede album ‘Aurora’, der udkom i 2013. For de danske tekster har hele tiden rumsteret i baghovedet.

“Jeg tænker og drømmer på dansk. De danske tekster bliver mest ærlige, og det er det, jeg synes er sjovest at lave. Men der var nogle muligheder i udlandet, som jeg blev nødt til at rykke på,” siger Joey Moe.

Hans sjette studiealbum udkommer til september og viser en mere afklaret version af den 28-årige popsanger. Både produktioner og tekster er skåret ind til benet.

”Det viser en mere ærlig og blottet side af mig selv. Inden vi gik i gang, havde jeg planlagt ned til mindste detalje, hvordan det skulle lyde, og hvordan coveret skulle se ud. Man kan godt sige, at vi har slebet og pudset diamanten denne gang.”

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Send Us Feedback | Privacy Policy/Your Privacy Rights | Terms and Conditions | Why Music Matters