De Eneste To ude med ny single: SULT

For fire år siden smed to af Danmarks største sangskrivere,Peter Sommer og Simon Kvamm, bomben om at de ville gå sammen i en ny musikalsk sammenhæng –  og to koncerter blev udsolgt inden der overhovedet var musik man kunne lytte til. De kaldte duoen for De Eneste To og skabte et univers, hvor man fik indblik i, hvad det ville sige at stå skulder ved skulder, en tanke omkring, hvordan det gik Morten og de introducerede ideen om Østjylland Dreaming. Nogen troede at det var det eneste man skulle høre fra de to, men de har ikke lyst til at dø!

18.august udkommer Sult, første single fra det kommende album. Sangen er indspillet i Skanderborg, i København, i et sommerhus på Samsø og i Malmø og produceret i samarbejde med den svenske producer Tore Johansson.

Om singlen fortæller Simon Kvamm og Peter Sommer,

Simon Kvamm:

”Sangen Sult handler om aldrig at være mæt, men forstået som noget positivt. Et ønske om aldrig at blive mæt. En drift mod at skrive mere musik, stå på flere scener, længes hjem, længes ud , smage på livet, på røgen, se byen – også selvom det indbefatter at gå over stregen og tære på  samvittigheden.”

Peter Sommer:

”Sult handler om at den gnist man kender fra ungdommen aftager og man skal kæmpe for at føle tilværelsens intensitet istedet for at blindt henfalde i magelighed.”

Sangen er en hyldest til mesterværket Sult (1890) af Knut Hamsun og de første og meget berømte linier fra bogen indgår i nummeret. Dette er blevet indtalt af den karismatiske skuespiller Ole Thestrup, som for mange står for store skuespilpræstationer, men også for at være både drevet af og underlagt sin suIt.

I musikvideoen til SULT parafraseres der over Henning Carlsens film Sult, der kredser om forfatter-jeget  på vanviddets rand i en konstant tilstand af sult og i endeløs fattigdom. Drevet af sin sult spiser han det papir han skriver på. Han spiser det han lever af…

Videoen til nummeret er lavet af instuktøren Jonas Bang, som har kigget på Henning Carlsens film Sult. Den er skudt i Ørstedsparken i København, hvor de to musikere har sat sig for at spise deres ord. En anden reference er splittelsen af skuespilleren fra filmen, Per Oscarsson, vist med Peter Sommers hat og Simon Kvamms briller

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Send Us Feedback | Privacy Policy/Your Privacy Rights | Terms and Conditions | Why Music Matters