Nyt album med De Eneste To ’Dobbeltliv’ ude den 17. november

De Eneste To, der med singlen Sult for tiden er at finde i radioen og på førstepladsen på Gaffas liste over ’Essentielle sange lige nu’, er senere på efteråret klar med opfølgeren til deres første og selvbetitlede fælles album. Det nye album har fået navnet ’Dobbeltliv’ og udkommer 17. november. Albummet tager udgangspunkt i den balanceakt, det er at være mand anno 2014. Simon Kvamm forklarer: “Dobbeltliv kredser om at rumme flere sider, der til tider er i balance og til tider i krig med hinanden. At føle sig gammel, men samtidig føle sig ung. At give slip men samtidig gribe dagen. At føle sig speciel, men samtidig føle sig enormt almindelig.” Peter Sommer supplerer: “Vi har det nogle gange som en sommerfugl. Den flaprer mod ruden, så vil den ud, så vil den ind. Den tilstand som et grundvilkår man til stadighed forsøger at lære sig selv at leve med”. Dermed står ’Dobbeltliv’ på skuldrene af deres debut fra 2010, hvor fokus var på venskabet imellem to jævnalderende musikere. Mange af sangene fra debutalbummet ’De Eneste To’ omhandlede deres liv og opvækst i provinsen. Gaffa kaldte det ”dualistisk dynamik” og mener at ”samarbejdet imellem de midtjyske knudemænd har givet dem modet til at løsne helt op…”. Nu bliver modet og venskabet altså brugt til at tage et grundigt kig i spejlet og undersøge, hvordan det står til med evnen til at være en del af det store fællesskab. Musikalsk har D.E.T. samme udgangspunkt som første album: Elektroniske programmeringer tilsat akkustisk guitar og sang. Albummet er skrevet og produceret af duoen selv og mixet af svenske Tore Johansson (The Cardigans, Franz Ferdinand). I starten af 2015 pakker de to musikere igen deres grej og tager på turné rundt i landet. De starter på Train i Århus og slutter en måneds tid senere på Fermaten i Herning. Her vil der være mulighed for at høre de nye numre live og måske også stifte bekendskab med en ny coverversion af en gammel klassiker.

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Send Us Feedback | Privacy Policy/Your Privacy Rights | Terms and Conditions | Why Music Matters