Dizzy Mizz Lizzy udgiver ny sang for første gang i 19 år

Det legendariske danske band varmer op til forårets udsolgte koncerter med den kontante single ’I Would If I Could But I Can’t’. Et nummer, der indeholder alle de klassiske Dizzy-dyder.

Ikke siden albummet ’Rotator’ fra 1996 har Dizzy Mizz Lizzy sendt friskindspillede sange ud i verden. Det bliver der nu ændret på via singlen med den veloplagte titel

’I Would If I Could But I Can’t’. Den udkommer fredag d. 9 januar og emmer af samme spilleglæde, energi og meloditæft, der har gjort Dizzy Mizz Lizzy til et af de absolut mest populære danske bands nogensinde.

’I Would If I Could But I Can’t’ er – som det altid har været Dizzy-tradition – skrevet af Tim Christensen og efterfølgende arrangereret af gruppen i fællesskab. Og så er det produceret af Jacob Hansen i hans studie i Ribe.

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i 1988 af skolekammeraterne Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsen. De vandt DM i Rock i 1993 – foran blandt andre Kashmir – og debuterede året efter med et selvbetitlet album. ’Dizzy Mizz Lizzy’ skrev sig hurtigt i historiebøgerne som en gigantisk kunstnerisk og kommerciel succes med et salg på 250.000 albums i Danmark og 100.000 i Japan samt fire danske Grammys. I 1996 fulgte ’Rotator’, der var indspillet i Abbey Road-studierne i London og solgte 120.000 eksemplarer i Danmark, 100.000 i Japan og sikrede gruppen to Grammys. Efter nogle intense år trak bandet stikket, men vendte tilbage i 2010 med en stribe koncerter, som blandt andet bragte dem forbi Orange Scene på Roskilde Festival.

Billetterne til koncerterne i 2010 blev revet væk – eksempelvis blev KB-Hallen udsolgt på 15 sekunder – og Dizzy Mizz Lizzy meldte også hurtigt udsolgt til deres 10 koncerter i 2015. Siden er der blevet arrangeret to yderligere koncerter – sammen med D:A:D.

Se tourdatoer:

10. april, Tobakken, Esbjerg

11. april, Tobakken, Esbjerg

12. april, Tobakken, Esbjerg

17. april, T. Hansen Arena, Fredericia

18. april, Panteren, Vordingborg

24. april, NRGi Arena, Aarhus

25 april, NRGi Arena, Aarhus

30. april, Aalborg Kongres & Kulturcenter

1. maj, Arena Fyn, Odense

2. maj, Forum, København

29. maj, Mindet, Aarhus (Med D:A:D)

15. juni, Østerbro Stadion, København (Med D:A:D)

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Send Us Feedback | Privacy Policy/Your Privacy Rights | Terms and Conditions | Why Music Matters