Emilie Esther udgiver sin vindersingle i dag

Efter X Factor-sejren tog Emilie Esther til Los Angeles for at indspille sin vindersingle. Nu er resultatet klar og singlen ’I N E S C A P A B L E’ er ude i dag og er allerede gået nummer 1 på iTunes.

Turen til L.A. hvor tiden blev brugt i de legendariske Recordplant studier, sammen med Remee og RedOne har stået i skarp kontrast til hendes daglige gang i Nordjylland, hvor hun har været til de afsluttende 9. klasseeksamener og sidste skoledag.

Ved X Factor finalen sang Emilie Esther vindersangen U N D I S C O V E R E D som handlede om starten på noget nyt, og den nye sang er fortsættelsen.

”’I N E S C A P A B L E’ handler om, at det eneste jeg vil, er at synge, og nu gør jeg det. Det er en fortsættelse på min første single, hvor jeg havde muligheden for at vinde X Factor og havde muligheden for at gå i gang med i sangkarrieren. Den her nye sang handler om at, nu gør jeg det endelig – og det er det jeg gerne vil”

På singlen lægger Emilie sin store stemme ned over en uptempo instrumental, bestående af alt fra markante trommesoloer til dybe korstemme, der står i harmonisk kontrast til sangerindens lyse vokal. Sangen lader Emilie Esthers naturlige klang komme til sin ret i et popunivers i bedste internationale RedOne-stil. Da Emilie kom i studiet i L.A. præsenterede RedOne en sang for Emilie og Remee, men Emilie var ikke helt tilfreds med tekst og melodi, så hun satte Remee og RedOne til at skrive den om.

”Remee er vildt god til at hjælpe mig når jeg ikke synes tingene er helt som jeg gerne vil have dem, så han skrev en masse om på sangen da vi var derovre. Nu synes jeg singlen passer helt perfekt”

Siden X Factor har Emilie spillet koncerter i hele landet, og på fredag skal hun varme op for Kylie Minogue når hun gæster Aalborg, hvor hun også spiller sin nye single. Nu 9. klasse er overstået skal sommeren bruges til at arbejde med hendes EP, som udkommer i efteråret.

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Send Us Feedback | Privacy Policy/Your Privacy Rights | Terms and Conditions | Why Music Matters