Barbara Moleko går mod nye mål på ny single

Den danske sangerinde lander efter en travl sommer med den sværmeriske single ’Tag Min Hånd’ – et nummer, som spiller en særlig rolle for hendes andet album ’Bapsz’, der udkom i juni måned. Foran sig har hun en omfangsrig efterårstour.

Barbara Moleko har været her og der og alle vegne sommeren over. Festivaler, Grøn Koncert, og i radioen har singlen ’Paranoia’ roteret flittigt. Nu indleder Barbara Moleko efteråret med en ny single: ’Tag Min Hånd’.

I arbejdet frem mod Molekos andet album, ’Bapsz’ tog ’Tag Min Hånd’ straks en central plads. For det var den, der fik prikket hul på hendes kreative flow.

’Tag Min Hånd’ var et af de første numre, som blev færdigt til albummet. Det var der, femøren faldt, og det musikalske univers faldt på plads. Det er et meget svævende univers, hvor vi ikke var bange for at juice godt op og dyrke romantikken. Og ’Tag Min Hånd’ er en romantisk erklæring, som handler om at nå nye mål i sit liv og i sit parhold,” siger Barbara Moleko.

I de kommende måneder drager Moleko på turne landet over. Her håber hun at forlænge og øge de gode vibrationer fra sommerens roste koncerter – blandt andet gav Gaffa hende fem stjerner for koncerten på NorthSide.

”Vi har spillet os varme henover sommeren. Vi har lagt meget i at skabe et univers. Jeg håber, man kan høre, at vi har stepped vores game up. Det er vigtigt for mig, at der er en udvikling i mine evner,” siger Barbara Moleko.

Hun debuterede tilbage i 2012 med albummet ’Lykken er …’ og vakte straks opsigt med sin særegne vokal, sin nænsomme blanding af soul og dansk visetradition og sin kulørte livshistorie fra Sydafrika, Mozambique og Vanløse. Albummet strøg ind i top 10 på iTunes og anmelderne – fra Gaffa over Politiken til Dagbladet Information – elskede, hvad de hørte. I kølvandet på debutalbummet blev hun nomineret til DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, inden hun vandt tv-seernes hjerter som deltager i Toppen af Poppen, hvorfra hun sang Tøsedrengenes ’Indianer’ ind på hitlistens førsteplads. I 2015 har hun foreløbig været på en udsolgt akustisk tour, optrådt i en stribe store tv-shows, herunder MGP, Zulu Awards og Dronningens 75-års fødselsdag, udgivet sit andet album ’Bapsz, hittet med singlen ’Paranoia’, været på festivaltour og optrådt på Grøn Koncert med L.O.C.

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Send Us Feedback | Privacy Policy/Your Privacy Rights | Terms and Conditions | Why Music Matters