Emilie Esther udgiver sin nye single ’Hey Love’

Efter singlerne ’U N D I S C O V E R E D’ og ’I N E S C A B A B L E’ er Emilie Esther nu klar med sin tredje single HEY LOVE samt EP’en R A R E. Singlen er lavet sammen med Remee og Karen Poole, sideløbende med at Emilie Esther er startet på musikefterskole.
Nu er Emilie Esther ude med sin tredje single ’Hey Love’, som er lavet sammen med Remee og sangskriveren Karen Poole som tidligere har arbejdet sammen med blandt andet Giorgio Moroder, Kylie Minogue, Lily Allen og Janet Jackson.
Singlen er forløber for EP’en R A R E som udkommer fredag d. 16. EP’en er lavet i et samarbejde med Remee, som de har fortsat siden x-factor sejren i foråret.

”HEY LOVE er en sang med gang i, som handler helt simpelt om, at man skal være sig selv, og at ingen skal bestemme eller fortælle hvad du skal gøre, hvis du ikke har lyst til det”, fortæller Emilie Esther om sin nye single

Begge hendes tidligere singler gik nummer et på Itunes, hun har varmet på for Kylie Minogue, hun har været i studiet med og har imponeret stjerneproduceren Red One.

Efter sommerferien flyttede Emilie Esther fra familiens trygge rammer, og er startet på musikefterskole. Et forløb Emilie allerede udtrykker stor glæde over, fordi hun her kan få frit afløb for alt i musikkens verden.

’HEY LOVE’ udkommer i dag den 9. oktober og EP’en R A R E udkommer om en uge, d. 16 oktober.

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Send Us Feedback | Privacy Policy/Your Privacy Rights | Terms and Conditions | Why Music Matters