DANIEL SCHULZ

Daniel Schulz har blot udgivet et enkelt nummer, men den unge sanger har allerede flere millioner afspilninger. Hans debutsingle, ‘Turn Back Time’, der udkom i november sidste år, er blevet set næsten tre millioner gange på YouTube og har mere end 15 millioner streams på Spotify.

Fredag udgiver den 20-årige koldingenser opfølgeren ‘Who Do You Think That You Are’.

Til nummeret er produceret en musikvideo, der ligeledes udkommer fredag.

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Privatlivs & Cookie Politik