NAVID

Fredag vender NAVID tilbage med sin anden single, ‘Rum Bum Bum’, der er stærkt inspireret af den brasilianske baile funk, som lige nu gør sit indtog på den internationale musikscene. NAVIDs første single, ‘Opa’, der udkom i marts, lå nr. 1 på den danske viralchart flere uger i streg. 

Med ‘Rum Bum Bum’ forsøger NAVID sig med et melodisk take på den brasilianske genre, og til sangen er produceret en musikvideo, der ligesom sangen er en hyldest til sommeren og til kvinder på tværs af etniciteter. Musikvideoen udkommer senere i juni.

‘Rum Bum Bum’ er produceret af Kewan. 

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Privatlivs & Cookie Politik