GANGWAY

COLOURFUL COMBINATIONS

Efter to årtier uden udgivelser er Gangway tilbage, når de fredag slipper singlen ’Colourful Combinations’, der opstod i kølvandet af sidste års succesfulde comeback-koncerter i Aarhus, Aalborg og København. Fra scenen blev der lovet nyt materiale, og det løfte indfries nu med fredagens release. Til singlen findes både en skreven og en visuelpressemeddelelse, lavet ud fra et længere interview foretaget af Mikael Simpson, der er tilgængeligt fra den 17/06. Samme dag udgives også en podcast fra interviewet.

– Find spillesteder og datoer på Gangway live HER

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Privatlivs & Cookie Politik