HENRIK BLOMME

Skjult bag en maske – og artist-aliasset Onkel Blomme – er Henrik Blomme omgivet af mystik. Han er en ‘sjakal’, der mestrer gadens sprog og leger med satire i både musik og fremtoning, og torsdag udgiver han nummeret ‘Zlatan’ lige i tide til VM – selvom Zlatan ikke blev udtaget.

Henrik Blomme slår især sine folder på Youtube, hvor han har over 6 mio. views, men også på Snapchat er han populær med over 25.000 views per story.

Henrik Blommes hidtil største hit er nummeret ‘Andale’, der har næsten 2 millioner views på YouTube.

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Privatlivs & Cookie Politik