PARASOL

Den aarhusianske pop-duo, Parasol, er fredag klar med deres anden single, ‘Solskinner’:

“‘Solskinner’ handler om at være i en forelsket og varm tilstand, imens togskinnerne fører én igennem sommerlandet fra by til by. At give sig hen til følelsen, fordi man ikke kan lade være og er nysgerrig på, hvad den nærmeste fremtid bringer”, forklarer forsanger Andreas Gram.

Parasol består udover Andreas Gram, der er sanger og sangskriver, af Patrick Møller, der er bassist og producer. Deres lyd er inspireret af Aarhus-pionerer som Thomas Helmig og Gnags, hvilket også skinner igennem på ‘Solskinner’.

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2019 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Privatlivs & Cookie Politik