Skip to content

OM Sony Music

Sony Music Entertainment er verdens næststørste pladeselskab og er ejet af Sony Corporation of America. Pladeselskabet har 44 filialer rundt om i verden, og én af dem er Sony Music Entertainment Denmark A/S (herefter Sony Music), som holder til midt i København.

Hos Sony Music arbejder vi dagligt på at skabe, udvikle, markedsføre, promovere og sælge musik fra et bredt udvalg af både danske og internationale kunstnere. Det foregår i kreativt samspil med de konstant skiftende former, hvorunder musikelskere opdager, lytter til, og køber ny musik. Og for Sony Music gælder det derfor ikke kun om at skabe ny musik, men også at skabe nye måder for forbrugeren at få fat i og nyde musikken på.

Vi er en nytænkende, forandringsvillig og handlingsorienteret virksomhed, der forholder sig kritisk til faste normer, og det er vi stolte af. I Sony Music bestræber vi os til enhver tid på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi trives, udvikles og udviser respekt og anerkendelse for hinanden.

Vores vision er nemlig at være Danmarks bedste selskab og arbejdsplads inden for den musikalske underholdningsbranche, misundt for vores dynamik, kreative og økonomiske succes og anerkendt for vores ordholdenhed og kvaliteten af vores virke.

Sony Music Entertainment råder over musik med mere fra følgende underselskaber:

Columbia Records, Disco:wax, Epic Records, Genlyd, Genlyd 2000, Legacy Recordings, RCA Records, Replay, Sony Masterworks, Sony Music Latin,  Zycos, Herritage, AMG, Aestetic og mange flere!

Kontakt Os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du velkommen til at skrive til os her på siden. Vil du gerne i kontakt med specifikke afdelinger eller personer, kan du sende en mail til [email protected], som kan videresende din forespørgsel til rette vedkommende. Du kan også ringe til vores reception på tlf: 33 76 03 00

Vedrører din henvendelse et job i Sony Music send venligst din henvendelse til [email protected]

Information til jobansøgere

Vognmagergade 7, 6 - 1120 København, Denmark

Copyright © 2017 - 2022 Sony Music Entertainment. All Rights Reserved.

Privatlivs & Cookie Politik